Over CrossDEV

Onze Missie en Visie

We hebben uitgebreide ervaring in de hoveniersbranche en begrijpen de behoeften van deze sector als geen ander. Onze websites zijn ontworpen om de essentie en kwaliteit van hovenierswerk op een unieke manier over te brengen.

CrossDEV is ontstaan uit een passie voor zowel design als functionaliteit. We wilden een brug slaan tussen de kunst van landschapsontwerp en de kracht van online aanwezigheid.

Onze klantenkring bestaat uit een breed scala van hoveniersbedrijven, van start-ups tot gevestigde namen. Elke klant heeft ons geholpen onze expertise verder te ontwikkelen en te verfijnen.

Onze Waarden

De kernwaarden die ons leiden

Creativiteit

We zetten ons in voor het leveren van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen die de creativiteit van onze klanten weerspiegelen.

Professionaliteit

We streven naar een hoge standaard van professionaliteit in al onze interacties en leveringen, en zetten ons in voor het waarborgen van klanttevredenheid.

Excellentie

Wij streven naar excellentie in alles wat we doen, van ontwerp tot ondersteuning, om de beste resultaten voor onze klanten te garanderen.

Laat ons je visie realiseren

Neem contact met ons op en laten we samen kijken naar een passende oplossing voor jouw bedrijf!

Scroll to Top